пʼятниця, 29 квітня 2016 р.

ДПА та ЗНО

      25 березня 2016 року було проведено засідання педагогічної ради Червонокам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олександрійської районної ради Кіровоградської області. На ній одним з питань порядку денного було розгляд матеріалів для проведення ДПА  з української мови, читання,  математики в 4 класі,  української та англійської мов, математики в 9 класі та англійської мови в 11 класі. Педрада прийняла рішення про погодження матеріалів для проведення державної підсумкової атестації в 4,9,11 класах на засіданні шкільних методичних об'єднань вчителів початкових класів (керівник Охріменко Н.Г.), вчителів суспільно - гуманітарного циклу (керівник Костиря С.Г.) та вчителів природничо - математичного циклу (керівник Коваль В.М.).
      29 квітня 2016 року було проведено чергове засідання педагогічної ради школи, де на порядку денному стояло питання про допуск учнів 4 та 11 класів до складання ДПА.
      Рішенням педради всі 18 учнів 4 класу та восьмеро одинадцятикласників допущені до складання ДПА.
    Для одинадцятикласників вона буде проходити в формі ЗНО 5 травня 2016 року з української мови для всіх восьми випускників, 11 травня -  з математики (для випускників Зубенка Андрія, Теличка Віталія, Кононенка Станіслава, Тутевича Андрія, Ратенка В'ячеслава, Каземирського Артема), 13 травня - з історії України (для випускників  Короткої Ольги та Тутевича Романа), 20 травня - державна підсумкова атестація  з англійської мови для всіх восьми випускників.
          Учні 4 класу складатимудь ДПА 12 травня з  української мови, 17 травня - з математики, 19 травня - з літературного  читання. Головою комісії з проведення ДПА на всіх предметах є Дробот Т.В., директор школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар